Lilyas


Uusi vastuullinen suomalainen brändi Lilyas on syntynyt kahden kolmelapsisen perheen äidin halusta tuoda markkinoille vastuullisia joka vartalolle sopivia, mutta kuitenkin istuvia vaatteita kaunein kuosin ja yksityiskohdin.
Näiden edellä mainittujen asioiden lisäksi huomiota on kiinnitetty erityisesti vaatteiden käyttömukavuuteen ja monipuolisiin käyttötarkoituksiin.
Voit pukea vaatteet juuri niihin sopivien materiaaliensa, kuosiensa ja linjakkuutensa vuoksi juhliin, mutta saat ne myös arkiseen pukeutumiseen sopiviksi esimerkiksi vaihtamalla tennarit jalkaan.
Brändin nimessä ja kankaissa esiintyvän liljan merkitys ulottuu sukupolvien taakse ja sillä on tärkeä merkitys firman omistajille. Liljan suvussa Porvoossa toimi kangas- ja naistenvaatekauppa useiden vuosikymmenien ajan.

Lilyas, kevät/kesä 2024 (tulossa)

Kokoelmat


Lilyas. Muut tuotteet

Villakutomo ja vaatetusliike W. Lilja

Porvoossa 1943.
Lilyas-vaatteet tarjoavat vastuullista muotia laadukkaista ja helppohoitoisista materiaaleista. Vaatteiden suunnittelussa on huomioitu linjakkaat ja hyvin istuvat mallit kaiken kokoisille naisille kauniilla yksityiskohdilla höystettyinä. Lisäksi mallistoomme kuuluu päivittäiseen käyttöön sopivia suloisia tyttöjen vaatteita samoilla kuoseilla, mukavuutta unohtamatta. Erilaiset ylä- ja alaosat voit yhdistää juuri omien mieltymystesi mukaisesti.

Hyvän laadun ja ajattomuutensa ansiosta nämä vaatteet säilyvät kierrossa pidempään ja näin ollen ympäristön kuormitus vähenee. Hukkapaloja ei synny sillä ne hyötykäytetään tekemällä niistä asusteita.

Materiaalit ovat tarkkaan harkittuja erikseen jokaisen vaatteen kohdalla. Oikeanlaisten materiaalien valinnan avulla vaatteista on saatu kauniisti laskeutuvia ja kevyitä. Tarkan suunnittelun ansiosta hameiden ja mekkojen helmoista on saatu upeasti heilahtelevia. Vaatteiden värit ja kuosit ovat suhteellisen neutraaleja ja ajattomia, mutta eivät tylsiä. Värit ovat herkkiä ja naisellisia, vaaleanpunaisissa kuoseissa voi havaita myös suloista tyttömäisyyttä. Kokonaisuus riippuu siitä miten itse haluat ne yhdistää.

Kuosillisissa vaatteissa keveyden, hyvän laskeutuvuuden ja äärimmäisen pehmeyden saavat aikaan Apella (polyesteri) ja elastaani. Polyesteri elastaanin kanssa tekee vaatteista kulutusta kestäviä, kauniisti laskeutuvia, pehmeitä ja rypistymättömiä, joten ne eivät pesun jälkeenkään kaipaa silitystä. Yksiväriset vaatteet on valmistettu laadukkaasta luomupuuvilla-elastaani neuloksesta. Luontoa säästääksemme vaatteiden hukkapalat on käytetty asusteiden, kuten hiusdonitsien ja - pantojen tekemiseen. Vaatteiden hyvän laadun ja ajattomuutensa vuoksi vaatteet säilyvät käytössä pitkään ja näin ympäristön kuormitus vähenee. Vaatteissa käytetyt puuvillakankaat ovat GOTS- ja OEKO-Tex sertifioituja. Kaikki materiaalit ovat kierrätettäviä.

Koko tuotantoprosessi tapahtuu vastuullisesti ja eettisiä arvoja kunnioittaen Baltian maissa. Meille on tärkeää, että olemme itse päässeet seuraamaan niin kankaiden kuin vaatteidenkin valmistusta henkilökohtaisesti paikan päälle.

Yrityksen omistajilla on pitkä kokemus lastenvaatteiden tuotannon ja myynnin parista. Tämän uuden brändin nimissä saadaan nyt hyödyntää myös tätä osaamista. Laadukkaat ja kauniit naisten vaatteet on suunniteltu huolella jokaista pientä yksityiskohtaa myöten. Myös lastenvaatteet on suunniteltu paitsi juhliin, myös yhtä hyvin jokapäiväiseen käyttöön sopiviksi.